top of page

Knutsel-tas!

Het leven met kids is éen groot feest!

Rondslingerend speelgoed, vettige vingers op stoelen en kasten,

driftbuien en 10 000 luchtballonnen kleuren je leven als nooit tevoren! Gelukkig kunnen we hier bij ons al eens op de pauzeknop drukken en ruilen de grootouders met veel plezier

hun 'ordinary day' in voor een 'perfect day' met Emilia. De pampertas hebben we ingeruild voor een toffe rugzak

die Emilia het liefst zélf draagt én.. Als ik zeg dat zo'n peuter je leven kleurt, bedoel ik dat in alle opzichten van het woord. Kleur-en-go, een leuke DIY voor jou en je kindje!

Eens je kindje groter wordt, kan je de pampertas inruilen voor een compacter model waar je dus ook niet zòveel meer in kwijt moet. Die van ons zijn tegenwoordig geladen met;

- Onderbroekjes (een stuk of 3 want.. Je weet maar nooit!)

- Pyjama/extra outfit - Kousjes - Tissues en natte doekjes

- Kleine snack

- Flesje water

- Soms eens een extra paar schoenen

- ..

Zelf zijn we grote fan van rugzak modellen omdat je ze gemakkelijk draagt en als je kindje groter wordt, zit de kans er dik in dat ze hun rugzak dan ook het liefst zélf dragen. Wij vonden deze super toffe Vadobag van Disney en stiekem kriebelde het bijna instant om van deze mooie tas de allermooiste te maken. Eentje die Emilia met nòg meer trots zou gaan dragen. En het enige wat we daarvoor extra nodig hadden waren stiften.. En.. Papa natuurlijk!

STAP 1 (TEXTIEL)STIFTEN - Als je zo'n ouder bent die alles wel eens in de wastrommel gooit, zijn textielstiften exact wat jij nodig hebt. Ze zijn water-en dus ook was-bestendig en je kan ze dus ook gebruiken om bijvoorbeeld kledij te 'taggen' eens je kindje nar school gaat.

STAP 2

OUDE KLEDIIJ - Dit is echt zo'n DIY om op zondag voormiddag samen met je kind(eren) te doen, opdat iedereen rustig kan wakker worden. Om dat zo te houden zorg je er dus best voor dat je je nog niet in je zondags outfit gewurmd hebt. Dat kan in de buurt van een peuter met textielstift in de hand al eens tegenvallen.. STAP 3 KLEUREN MAAR! - Wist je dat.. Samen kleuren nòg leuker is?!


" KLAAAAARrrRRrr MAMA! Mag ik nu naar nonna?"

Waarom? -Je kindje is nu éxtra éxtra SPESJAAL!

-Je bent een top ouder, je geeft ze jouw tijd - Bezigheidstherapie én rust in éen - Een unieke rugzak in no time!

Kriebelt het al? Shop je eigen Disney canvas NU ONLINE

Pimp je eigen Disney Vadobag en tag 'm met #myvadobag #vadobag @disneyBE


bottom of page