top of page

WAS'je Blij! X LG TWINWASH

Grote wasjes kleine wasjes.. Iedereen kent het en of je nu met z’n tweeën bent of een groot kroost ‘te wassen’ hebt, er is geen ontsnappen aan en dat moeten we aan den lijve ondervinden. Als lid van de Drukke Mama’s op Facebook zie ik her en der al eens een gevatte opmerking of vraag passeren die ik met grote ogen mee lees en eerlijk? Sommige mama’s verdienen meer dan een gouden medaille. Ze zijn namelijk in staat hun levens en die van hun ‘gevolg’ zodanig te schematiseren dat er in 7 dagen aan werkelijk ALLES gedacht wordt, en daarenboven.. De was is altijd gedaan zucht Hoe kàn zoiets?!

Toegegeven, ik hou van chaos en het is zonder twijfel de rode draad in mijn leven. Dat ik geen huismoeder pur sang ben is gelukkig ook al gebleken nog voor we aan kindjes dàchten zelfs, oef. Maar pas toen we met z’n drieën aan ons ‘nieuw leven’ begonnen, wist ik hoe laat het was. De was verdriedubbelde – want zo’n newborn hangt ongeveer 24/7 vol met k*ts en/of k*k. Een kleine moeite, zo enkele wasmachientjes extra per.. eh.. Dag. Maar na 2 jaar was het goed welletjes geweest. Want ‘DE WAS’ slorpte ons hier bijna letterlijk op en de berg leek in de verste verte niet te minderen-zelfs niet als we het hele weekend wasjes deden?! Oké, dan moet er ìets gebeuren. Mag ik dus even vertellen dat ‘wassen’ vandaag zelfs een plezier geworden is? Kan dat..? De LG TWINWASH werd aan ons voorgesteld en zonder nadenken hebben we dat giganische toestel in huis gehaald. Een grote wastrommel van 12 kilogram met daaronder nòg een compartiment van 2 kilogram stond opeens in onze berging te blinken en we konden haast niet wachten om dat ding z’n werk te laten doen-Aangezien wij er écht genoeg van hadden!

Deze kanjer is dus werkelijk revolutionair. Het allereerste wastoestel dat 2 wasjes tegelijk kan draaien! Of een kleintje, of een grote, of even iets stomen wat je vers gekocht hebt, .. The future looks bright! Voor wie nu héel nieuwsgierig is.. Dit is waarom ze dat dus een was'MACHIEN' noemen; - Was méer: 2 wasladingen tegelijk of afzonderlijk Je kan wassen in de grote trommel (12kg) of onderaan voor express of kleine wasjes(2kg) - Bespaar tijd: Combineer 2 verschillende wasjes in éen wasbeurt van slechts 49 minuten.

Voor de machine aan zijn programma begint, weegt het de lading kledij eerst om een optimaal programma te bieden en zo water én energie(letterlijk & figuurlijk) te besparen. - Stoom gericht: Deze machine verwijdert onzichtbare allergenen tot 99,9%, in 20 minuten kan je reeds gedragen(of vers-van-de-winkel) items opfrissen én ontkreuken en dankzij het 100% zuiver water systeem kan je nu de was verzachten zonder wasverzachter toe te voegen(duh, we waren aan het stomen hè!)

- Minder trillingen & dus ook -véel minder- lawaai dankzij de direct drive motor die rechtstreeks verbonden is met de wastrommel en het wassen daarmee dus ook optimaliseert. -WIFI doet het wel, mama wil relaxen: Via de SmartThinQ App kan je alle wasprogramma's downloaden en de was(die moet je uiteraard wél ooit eens ingestoken hebben) volledig via je smartphone opstarten, volgen & weten wanneer de was gedaan is. HALLELUJA!

De grote trommel of de MAIN WASHER werkt zowaar identiek als een normaal toestel, zij het dat de draai-of andere knoppen vervangen werden door een superknap, gemakkelijk én duidelijk touch-systeem.

Wat de kleine of de TWIN WASHER betreft, krijg je er een kleine flexibele cup bij om te vullen met je wasmiddel naar keuze. Wasverzachter(indien je dit graag gebruikt) komt hier pas aan bod naar het einde van de wasbeurt toe. Er verschijnt dan een pop-up op je smartphone met de boodschap/vraag "Add softener".

Save Softner ànd money Zelf staan we niet te springen om wasverzachter te gebruiken daar we zeer gevoelige 'vellekes' hebben die al gauw geïrriteerd raken als we eens 'zot' doen met dat spul. Het goede nieuws hieraan is dat -omdat deze wasmachine op puur/ZUIVER water functioneert- je was ook zònder wasverzachter bijzonder zacht is. Dat is dan ook het allereerste wat ons was opgevallen na de eerste keer dat we gebruik maakten van deze LG TwinWash.

Tot dusver een kleine intro over onze grote vriend,

STAY TUNED

en ontdek heel binnenkort in een vervolg-blog hoe wij de Twin Wash in ons dagelijks leven onderwerpen aan de verschillende wasprogramma's.

Nu al klaar en overtuigd om jouw berg was te reduceren aan A+++ ?! Haal de LG TwinWash dan -op aanraden van ons- zonder twijfel in huis!

Pinky promise!


bottom of page