top of page

#InternationalWomensDay X HEDGREN

Ik was een huilbaby, een -eeuwige- slechte slaper. Ik was Een lief, tenger kind dat er volgens het CLB ondervoed uitzag. Ik hield van tekenen en muziek. Ik was op zoek naar mijn plaats in het centrum van de spotlight, daar waar het licht zo fel in mijn ogen scheen dat ik er -ondanks de vele onbekende blikken die me zouden aanstaren- toch nog steeds "helemaal- alleen - mezelf" kon zijn. Zonder schaamrood-of was het paars?- op mijn wangen. Believe it or not, ik was een onzeker meisje en dat is de rode draad in mijn leven.

Ik was en ik zal altijd 'gewoon, Elisa' zijn. En dat is helemaal goed. Want vandaag is het zo'n dag dat ik vooral dankbaar ben voor die 'onzekerheid' en waarin ik wél geslaagd ben. Zij het nu de grote of de kleine dingen in mijn leven. Dankbaar voor wie ik ben, dankbaar voor hoe ik in het leven kan staan. Liefde voor mezelf en liefde voor iedereen die ernaar opzoek is.

Voor alle meisjes die vandaag geboren zijn. Voor alle meisjes die vandaag de fysieke wereld verlaten.

voor alle meisjes die vandaag groot moeten worden. Voor alle meisjes die voelen dan hun lichaam verandert.

Voor alle meisjes die nooit een meisje hebben mogen zijn.

Voor alle meisjes die liever als jongen door het leven gaan. Voor alle meisjes die denken dat ze het niet waard zijn. Voor alle meisjes die liever een ander meisje hadden willen zijn. Voor alle meisjes die leven voor hun dromen.

Voor alle meisjes die zichzelf kunnen zijn. Voor alle meisjes die in zichzelf geloven. Voor echt àlle meisjes! Zoals ik en jij.

Je bent goed zo! Gewoon, hoe je bent. Helemaal, wie je bent

&Wat je ook doet.. Hoe zwaar je rugzak ook weegt..

Onderweg zijn is vaak mooier dan de bestemming. Neem het, beléef het! En laat de 'likes' van het leven niet bepalen hoe je je moet voelen of profileren. Want wie je bent, zo zijn we allemaal geboren. Puur.. Het enige wat ons écht 'maakt'

is onze bagage en wat we meedragen op de reis van ons leven. Liefde, hoop, geluk, verlangen, verdriet, frustratie,.. Dat maakt ieder van ons zo uniek,

en zò zo mooi.

#IAMBEAUTIFUL

#IAMUNIQUE

DANK aan de prachtige Minne Van Den Noortgate om Mij mezelf te laten zijn Mij mezelf te laten zìen

Met mìjn rugzak En dat ik mooi ben enig

Happy International Women's day #LoveAlways

empowered by Hedgren.

www.hedgren.com


bottom of page