top of page

HEMA X ByElisaGuarraci

Hm, where do I start.. Want WAUW, hàd ik deze frisse bries in mijn leven gewenst?! Van de ene job verliezen, mijn lieve peter moeten afgeven na een vreselijk verkeersaccident tot onmiddellijk zwanger worden, bevallen en opeens alleen maar MAMA zijn. Het is een reis van zoveel overweldigende emoties geweest dat ik er geen tijd voor gekregen heb om ze allemaal een plek in mijn leven te geven. Men zegt dat tijd heelt maar da's helemaal niet zo. Tijd geeft je alleen de ruimte om na te denken.. En òf ik nagedacht heb! Over het leven, over wat ik wil worden en zelfs.. Over wie ik bén. Als je op de bodem van een grote krater zit en je kan alleen maar huilen. Wel... Ik kan je vertellen.. Dan kan je ook alleen maar naar omhoog!

Mijn hele leven lang draaide om hoe ik eruit zag, mijn imago, .. Slechts enkelingen hadden het over mijn persoonlijkheid of de gaven die ik bezit. En ik zal geen kunstschilder worden, maar pas nu heb ik ontdekt dat ik dat ook helemaal niet wìl. Ik wil doen wat ik het liefst doe; Tekenen, me vrij en gelukkig voelen en dat gevoel en de gave dòorgeven!

HEMA X SCHOOL Wel, HEMA -Je weet wel, die leuke winkel met alleen maar hebbedingen en een assortiment om U tegen te zeggen en en en..!- heeft mijn energie en vooral gewoon wie ik ben perfèct aangevoeld en me de vraag gesteld om mee gezicht te worden van de nieuwe schoolcampagne die luidt; " EIGEN SCHOOL, EIGEN DING! " en als er éen iets is wat ik als jonge student gemist heb op mijn schoolbanken, was het dat vrije gevoel om mezelf te mogen zijn. DANK U DANK U DANK U HEMA om de nieuwe lichting jonge studenten niet alleen leuk en hip naar school te sturen, maar ook met een duidelijke boodschap; Dat jij kiest hoe je schoolspullen eruit zien. Dat je je vrij en ongeremd kan voelen en laten in je creativiteit! Alles wat ik toen gemist heb(althans voor ik naar de kunstschool verhuisde) is er nu.. En ik wil mijn kleine gave met bijzonder veel plezier doorgeven aan jullie, want dat maakt pas écht wie je BENT. En bovendien is het het allermooiste en het allerbeste dat je ooit zal worden! (Hoewel.. Onderstaande STIL valt buiten categorie, LOL!) Maar *ahum* CHECK 'm zéker even, deze ALLERLEUKSTE SAMENWERKING EVAAAAA'!

That's absolutely right! Samen met deze toppers behoor ik tot dé favoriete DIY-ers van HEMA -kijk ons eens blinken, muhaha- en da's volgens mij méer dan de moeite waard om je in te schrijven en het niet te missen!

JIJ BÈNT UNIEK! Op zaterdag 2 september zitten we in GENT Op woensdag 6 september in TURNHOUT & Op zaterdag 9 september kan je ons vinden in HASSELT Exacte info en inschrijvingen vind je HIER (klik*klik)

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met HEMA Video Credit: Bart @ Motion Studios


bottom of page