top of page

* Winter WORKSHOP(s) Handlettering! *


Saaanta Claus is coming to town! Gelukkig is kerst nog niet voor heel meteen, maar laat dit toch de perfecte timing zijn om een reeks nieuwe workshop data de wereld in te sturen. Deze zullen wél in het teken van herfst/winter/kerst staan. Tijdens de workshops leer je hoe je een kaart gemakkelijk een extra dimensie geeft door creatief te letteren. Ook de tafeldekking hoeft niet onder te doen voor je gasten en kan je met weinig tijd omtoveren tot een waar genoegen voor je gasten om aan te schuiven.

Wat mag je verwachten?

- 4 uur mindfulness in een creatieve, leuke omgeving waarin je -vertrekkende vanuit je EIGEN handschrift- nieuwe letters leert 'tekenen'. - Omdat ik mensen niet graag op hun honger laat zitten(&dat mag je letterlijk nemen), voorzie ik tijdens iedere workshop ook koffie, fris en ander lekkers. - Uiteindelijk ga je naar huis met een heerlijk ontspannen gevoel én je eigen -op hout, zélfgemaakte!- Quote/Naam/wens/.. voor in de huiskamer of elders. - Daarenboven krijgt iedere cursist ook een leuke STEADTLER-goodiebag mee naar huis om ook thuis verder te letteren!

Workshop Handlettering * Winter edition *

WANNEER? zondag 5-12-25 November 2017 14-18u

WAAR? Atelier by Elisa Guarraci - Hoeselt (Limburg) VOOR WIE? +16jaar PRIJS? €60 Per persoon (4uur workshop + drinks&bites break + Materialen/houten bord + STAEDTLER Goodiebag) ARE YOU IN? Plaatsen zijn beperkt* Wees er op tijd bij & Bevestig je komst!

elisa@byelisaguarraci.com te vermelden in de mail; -welke zaterdag/zondag(5-12-25/11) je graag zou komen -jou/jullie na(a)m(en)

Wil je dit ook dòlgraag maar geraak je er niet? Vanaf 5 personen kan je ook een (standaard/basic)workshop bij je thuis/tijdens een speciale gelegenheid boeken. (3uur workshop + materialen +Staedtler goodie) Heb je nog vragen, mail ze dan gerust naar elisa@byelisaguarraci.com en ik help je graag verder!

Veel liefs

en tot gauw! Elisa


bottom of page