top of page

BAD MOM 1.0


Jep, het is gebeurd! Na 8 fantastische, bijzondere, leuke, spannende, onzekere, emotionele maar vooral ‘onafscheidelijke’ mama-maanden heb ik toegezegd op een eerste perstrip naar het buitenland. Oohja en voor de titel voor verwarring zou zorgen.. Dit is een verhaal zònder partner, baby òf hond.

Bestemming: Spanje, Barcelona

Reden van bezoek: Lifestyle event, belevenis van de nieuwe Mazda MX-5 RF Tijdspanne: 36 uur Persoonlijke motivatie: “Het is Oké om een Bad Mom* te zijn, kids.”

 

* Bad Mom (De; Zelfst. Nmw. ;V. ;meervoud: Bad Moms) Deze mens van het vrouwelijk geslacht is door de natuur aangesteld levenslange verantwoordelijkheid te dragen voor zowel haarzelf als haar schepsels. Ze wekt door haar apatische karaktertrekken de gedachte bij anderen gevoelloos te zijn voor diens gevoelens of handelingen. Haar assertieve manier van communiceren kan voor gevaarlijke gevolgen in de relatie met anderen zorgen. Tegelijk is dit ook de grondlegger van haar zelfredzaamheid, stijl en –u gelooft het nooit- TIJD.

 

36 uur TIJD! woensdag 25 januari 2017 Het begint allemaal om 7.45u in Zaventem op de luchthaven. In de grote vertrekhal waar op 22 maart vorig jaar nog een verschrikkelijk bloedbad heeft plaatsgevonden, is de rust opnieuw gekeerd en heeft de horror duidelijk weer plaatsgemaakt voor blije reizigers. Al durf ik vast te stellen dat je wel nog steeds voelt dat die plek nooit nog hetzelfde zal zijn. Ik neem de tijd om stil te staan, te bezinnen, gewoon even helemaal niets te doen. In afwachting van mijn gezelschap ga ik opzoek naar de dichts bijzijnde stoel-tegen-muur en geniet rustig verder van mijn koffiekoek. Na enige verstreken tijd waren we compleet en verzamelden we verder in de Panos voor koffie, thee en gossip, want dat is nu eenmaal het effect van vier vrouwen aan éen tafel. Hanne en Noa zijn voor mij geen onbekenden maar Julie(@thebibleoffashion) had ik nog niet eerder ontmoet.. Deze vlotte, onwijs knappe, fashion, neo-Pocahontas vertelt me dat ze mijn intieme blogpost gelezen heeft en voegt er meteen aan toe dat ze het heerlijk eerlijk vond en soms zelfs wat herkenbaar(Hoewel Julie zelf nog geen kids heeft.. Ik wìst dat ik niet de enige kon zijn!)

Het duurt niet lang of ook Noa(@noaneal) en Hanne(@Hannetroonbeeckx) zich mee in het gesprek mengen en verder argumenteren over wat een vrouw toch lijden kan. Maar veeleer –en dat was de essentie van het verhaal- staan we stil bij dat ene woord dat we maar niet over onze lippen krijgen.. En als ik lippen zeg, heb ik alles al een beetje verklapt. Deze perstrip staat vanaf nu overduidelijk in het teken van gevaarlijke combinaties. Want, eerlijk.. “Only a badass pussy is brave enough to ride a horse like thàt.” Tja kijk, auto’s en poezen, da’s volgens mij nog niet zo’n verrassende combo. Barcelona Airport__Studio Sitges Inmiddels 45 minuten vertraagd zijn we eindelijk aangekomen in rainy -ja, toch wel- Barcelona. We worden als VIP-genodigden hartelijk ontvangen aan de Mazda-booth en krijgen kort daarna meteen onze autosleutels overhandigd. Zonder aarzelen kruip ik als co-piloot van Hanne in de Machine Grey 2.0 Liter automaat Mazda MX-5 rf (inklapbare hardtop dus).

Een compacte roadster die in slechts 13 seconden -en eventueel zelfs al rijdend (niet harder dan 10km/u)- omgetoverd kan worden in een openlucht feest on wheels. Het wordt trouwens nòg beter..! Deze roadster is uitgerust met een BOSE-geluidsinstallatie die zelfs tijdens de open-roof ritten perfect tot z'n recht komt dankzij de ingebouwde speakers in de hoofdsteunen. Dit lekker beest haalt topsnelheden tot 215km/u en accelereert in no time(7,5sec.) van Zero tot 100km/u, niet slecht, toch? Soit, los van die theorie en het feit dat ik bovenstaande dingen al wìst.. Time to put those wheels in motion! #drivetogether

Na een prachtige rit van de luchthaven langs de kustlijn van Barcelona is het tijd voor.. LUNCH! (zonder twijfel overigens het tweede mooiste moment van de dag!) In Studio Sitges worden we opnieuw hartelijk verwelkomd en kunnen we meteen aanschuiven aan een vers sushi buffet en komen er warme versnaperingen vanuit alle richtingen per plateau onze richting uit. Hooo, màn! Dat ze bij Mazda weten hoe ze mensen gelukkig moeten maken, ja! Vervolgens worden we getrakteerd op verschillende korte presentaties en aansluitend kunnen we -leren- genieten van een verse scheut groene thee. Zoals dat hoort, op z'n Japans, tijdens een traditionele Chanoyu thee ceremonie..

Life is good! Jinba Ittai - de connectie en perfecte harmonie tussen paard en ruiter is waarop Mazda zijn filosofie om het creëeren van de perfecte tweezitter baseert. Kijk zelf hoe deze wagen een extra dimensie aan je leven kan toevoegen en misschien ben je nu ook gebeten om eens een testrit aan te vragen. You won't regret, da's het enige wat ik er nog aan kan toevoegen!

 

Na een ontmoeting met de ziel van iedere wagen is het tijd om die van mij tot rust te laten komen.. Een ritje richting het Hilton Diagonal Mar Barcelona en 3u tijd voor mezelf. Èn.. Helemaal mezelf!

 

Mazda Space__Dinner 19.45u Oops, ik moest al in de lobby zijn en die verdomde sokrand(wie draagt er eigenlijk ook sokken in z'n sneakers tegenwoordig?! I'm so two-thousand-&-late) staat nog steeds een beetje in mn been gegraveerd. LIPPEN! Rode lippen! Die vragen om zoveel aandacht dat niemand die onzichtbare sok ooit zal merken. Natuurlijk vraagt zo'n make-up look wel om een elegante matching outfit. Dus voor wie dacht dat kort haar enkel in de categorie tomboy thuis hoort.. Guess again

De verschillende outfits die ik draag komen trouwens allemaal van bij Blue System in Genk. Bij deze wil ik Karin en Petra nogmaals erg bedanken om een beetje met me mee te reizen en me er op ieder moment van de dag leuk uit te laten zien!

Voor ik samen met mijn reisgezelschap de voetjes onder tafel schuif om van het eten te genieten, neem ik van de gelegenheid gebruik om nog eens rond de auto te paraderen en mezelf te trakteren op de verschillende heerlijke (Alcohol-vrije)cocktails. Sinds mijn zwangerschap en de geboorte van Emilia valt het me -letterlijk- vreselijk zwaar om alcohol te drinken dus ga ik voor de virgin and mocktails, sans gêne. Ik zie er -als ik mijn kot nog eens verlaat om te gaan dansen- op ieder moment een beetje uit alsof ik keihard onder invloed ben (van de allerleukste drugs, uiteraard).. Een bummer voor zij die me komen vragen of ik nog wat 'van dat spul' heb. Want ik vrees dat dat echt gewoon van teveel water zuipen komt ofzo.. Soit! deze dag en avond blijft een topper van formaat in gezelschap om u tegen te zeggen. Niet alleen heb ik met deze meisjes al enorm gelachen, ze zijn ook gewoon zo heerlijk om eens goed mee te babbelen. Naast wil je op een dag ook kinderen? was er ook nog die andere vraag... "Bestaat een lelijke vagina?" Zoals ik eerder al vertelde is dit echt veel meer dan een auto perstripje geworden. How, don't het me wrong, iedereen is braafjes op z'n eigen kamertje blijven slapen maar sinds ik mijn verhaal over down-there uit de doeken gedaan heb, heb ik het gevoel dat andere vrouwen hier ook wel hun zegje over te doen hebben. En dan delen ze dat misschien eerst liever met mij dan een ander.. Begrijpelijk. Hoedan ook, het baart me zorgen dat er vrouwen zijn die echt denken dat ze er zonder slipje niet 'lekker' zouden uitzien, al is het maar omdat we tegenwoordig super easy esthetisch kunnen meebepalen hoe het er daar dan wél moet uitzien.

 

Slotgebed So, Gentlemen, love a woman who loves cars and you'll be happy for life. My dear Kitty cats, it was a true pleasure traveling with you, and always remember.. Your Pussy Has Nine Lives #drivetogether AMEN

PS; of ik mijn kroost gemist heb? (Oké, een klein beetje als ik foto's en filmpjes doorgestuurd maar vérder...,?!) GEEN SECÒNDE XO -Bad- MOM


bottom of page