top of page

2017 Looks good.

Het nieuwe jaar zit alweer in de startblokken of de voornemens liggen er alweer uit. Niets zo belachelijk als voornemens, toch? Streven naar iets of leven naar iets, het zijn twee tegenpolen die nog te vaak met mekaar in de clinch liggen. Omdat 2016 voor mezelf en mijn gezin een emotioneel en fysiek uitputtend jaar geweest is, eentje waar ik in gedachte heel anders naar gestreefd had, heb ik het besluit genomen dat je van het leven absoluut niets hoeft te verwachten tenzij je je jas aantrekt en erop uit trekt. Al is het maar om er -opnieuw- goed uit te zien..

 

DREAM Niets zo fijn als een klein compliment.. Maar als je je zo ook voelt, is dat eens zo leuk! Ik geloof dat we onszelf moeten 'soigneren' door ons van binnen uit te verzorgen. Het kent een simpele start van veel water drinken in combinatie met lekker én gezond eten. Denk aan noten als tussendoortjes, vette vis en spinazie op het menu, avocado door de sla, een stuk fruit, .. Het zijn de kleine spelers die op lange termijn van groot belang zijn. En net daar wringt het schoentje. Want wie heeft tijd om te wachten, om van het proces te genieten en straks pas de vruchten te plukken? Het blijft me verbazen maar die mensen bestàan! Ikzelf ben helaas iets te je m'en fous om hele dagen kletsnat in het zweet te staan voor de spiegel en gezonde goedjes in de pan te smijten, I am so sorry. Daarenboven hou ik van diepvriespizza(dus ik koop dat 2x per jaar ofzo *zucht*) en een goei pak 'friet'! Dus ik combineer het beste van deze twee werelden en droom verder in de behandelstoel van Carmen Duchateau in Diepenbeek, voor mijn Perfect Skin. Na een gesprek over mijn leef-en eetgewoontes en een uitgebreide huidanalyse, was het tijd om de OxyGeneo zuurstofbehandeling zijn ding te laten doen. Deze 3-in-1 behandeling focust op een direct zichtbare gladdere en stralende huid door middel van het gebruik en de opname van actieve werkstoffen. Radiofrequentie technologie doet z'n werk en voorkomt een chirurgische ingreep om een strakker gelaat te bekomen door de verslapte huid te verstevigen en zo ook rimpels en fijne lijntjes zichtbaar te verminderen. En de derde en laatste stap naar een nieuw, fris voorkomen wordt ingezet met ultrasoon celstimulatie. Het celmetabolisme wordt gestimuleerd en verbetert de vochtbalans doordat je huid de werkstoffen in crèmes nu opnieuw goed kan opnemen. Mijn huid was(en is, nog steeds!) na deze behandeling zichtbaar fris en fruitig en het voelt zachter dan een baby'butt'(You can trust me on this one, lol.) Ik heb een dunne huid dus die eerste stap vond ik nu niet bepaald eentje om een uur lang van te genieten. Maar alles wat volgde zorgde ervoor dat ik net niet in slaap ging tuimelen(zie foto). Wat ik zeker ook hoog in het vaandel draag is de manier waarop ik als klant ontvangen wordt. Los van het feit dat ik door een gemeenschappelijke vriendin bij Carmen terecht gekomen was, stond ik te kijken van haar passie en enthousiasme, maar zéker ook haar enorme kennis en de manier waarop ze me gidste om mijn huid zo goed mogelijk te kunnen verzorgen.

Zonder me potjes crème aan te smeren(letterlijk!) ben ik te weten gekomen hoe ik mezelf en mijn huid optimaal kan verzorgen om mijn natuurlijke schoonheid te bekomen en te blijven. Ik ben geen schoonheids-freak maar de combinatie van ontvangst en klantvriendelijkheid, vakkennis én resultaat heb ik -echt waar- nog nergens anders op die manier mogen ervaren. Mocht je dus opzoek zijn naar een nieuwe uitvalsbasis om je huid opnieuw te doen herleven, Diepenbeek is the place to be! Perfect Skin Onderwijslaan 32, 3590 Diepenbeek www.perfect-skin.be

 

CREATE Sinds jaar en dag ben ik vaste klant(én kappersmodel) bij House Of Artistry en man of the mansion Ludovic Beckers in hartje Maaseik.

Naast een fantastische kapper is het bij deze geweldige mens en zijn fantastisch team ook gewoon een beetje thuiskomen. Maaseik is -ook voor mij- een uithoek van de wereld maar ik blijf trouw aan mijn kapper en zijn manier van omgaan met mensen, hoe hij zijn vak met passie uitoefent en hoe hij zich als een kameleon kan verdiepen in jouw verhaal, jouw visie, .. JOUW HAAR Veel mensen zien leuk haar als een optie, maar je moet weten dat je haar zoveel over je vertelt. Het is een groot deel van je imago, hoe en wie je bent of tenminste hoe je wil dat de wereld jou ziet. Het bepaalt en benadrukt de schoonheid en de vorm van je gezicht en als je bij iemand terecht komt die wéet wat hij doet, verwacht je dan maar aan een man of vrienden die gegarandeerd en positief zullen opmerken dat je bij de kapper geweest bent.

Mijn kapper is een kunstenaar. Altijd op hoogte van wat trending ìs.. Beter nog, badass genoeg om zijn schaar door je haar te laten glijden en een nieuwe creatie als 'the next big thing' de wereld in te sturen. Hij "creëert" waar anderen wachten om te volgen. GRAZIE VICO ! House Of Artistry Stationsplein 1, 3680 Maaseik

 

INSPIRE !

Zoals het voorbije jaar mij bewogen heeft op zoveel verschillende manieren.. De talrijke berichten die ik heb mogen ontvangen om me te feliciteren, te bedanken, aan te moedigen, .. 2016 heeft me zoveel meer geleerd dan al mijn vele reizen en ontmoetingen samen. Het was een mijlpaal en het fundament om van 2017 een jaar te maken

waarin ik inspireer en me vooral ook laat inspireren en omringen door mensen met dromen, passie

en liefde. #payitforward #dreamcreateinspire


bottom of page